a

Política de Privacitat

Llegeixi atentament la nostra «Política de Privacitat» perquè tingui una millor experiència d’usuari.

Aquesta política de privacitat s’aplica a la web www.mesclatrestaurant.com

Si us plau, llegeixi-la detingudament. En ella trobarà informació important sobre el tractament de les seves dades personals i els drets que li reconeix la normativa vigent en la matèria.  Ens reservem el dret a actualitzar la nostra política de privacitat en qualsevol moment per motius d’oportunitat, així com per a complir amb eventuals canvis legislatius o jurisprudencials. Si té dubtes o necessita qualsevol aclariment respecte a la nostra política de privacitat o als seus drets, pot contactar amb aquest despatx a través dels canals que s’indiquen més a baix.Vostè manifesta que les dades que ens faciliti, ara o en el futur, són correctes i veraços i es compromet a comunicar-nos qualsevol modificació d’aquests. En cas de proporcionar dades de caràcter personal de tercers, es compromet a obtenir el consentiment previ dels afectats i a informar-los sobre el contingut d’aquesta política.

De manera general, els camps dels nostres formularis que són assenyalats com a obligatoris, deuran necessàriament ser emplenats per a poder tramitar les seves sol·licituds. Cas de no fer-ho, aquest despatx no podrà atendre la seva sol·licitud.Queda prohibida la reproducció total o parcial d’aquesta pàgina o dels seus continguts sense l’autorització expressa del seu titular.

Titular de la pàgina i responsables del tractament de les seves dades personals
La titular d’aquesta pàgina web  és:

MESCLAT Restaurant
NIF: B06962294
Domicili social: C/Rossiñol 9 baixos 07013, Palma de Mallorca.
Domicili postal: c/Rossiñol 9 baixos 07013, Palma de Mallorca.
Telèfon de contacte: +34 871 534 619
Correu electrònic de contacte:  mesclatrestaurant@gmail.com 

Aquesta empresa és la responsable dels tractaments de dades relatives al formulari de contacte.

Per a què recollim i tractem les seves dades des d’aquesta web?

Les dades dels usuaris d’aquesta pàgina seran tractats per a les següents finalitats. Dades recollides a través del formulari de contacte: en emplenar el formulari de contacte, les dades de caràcter personal que voluntàriament ens faciliti a través del formulari de contactes únicament s’utilitzaran per a resoldre la qüestió que ens plantegi en el mateix i fer seguiment de la seva satisfacció davant la nostra resposta.

A qui podem comunicar les seves dades?

En el cas de les qüestions que ens plantegi a través del formulari de contacte, si resultés r necessari per a atendre la seva petició procedirem a traslladar la informació a l’empresa del grup afectada- No realitzarem altres cessions de les dades que vostè posi en el nostre coneixement excepte en cas d’obligació legal per part nostra.

Base jurídica de tractaments i cessions de les seves dades:

La legitimació per al tractament que fem de les dades que ens facilita a través del formulari de contacte deriva del seu consentiment (article 6.1.a del RGPD) i del nostre interès legítim a atendre les seves peticions i fer seguiment de la seva satisfacció amb la nostra resposta (art. 6.1f del RGPD). Vostè podrà revocar aquest consentiment en qualsevol moment, si bé no amb efectes retroactius.

Durant quant temps conservarem les seves dades?

Contacte: conservarem les seves dades durant el temps necessari per a atendre les peticions o qüestions que ens plantegi i fer seguiment de la seva satisfacció davant la nostra resposta.Drets en matèria de protecció de datosEn els termes previstos en la normativa vigent, vostè pot exercitar els seus drets d’accés, oposició, rectificació, cancel·lació, portabilitat i limitació del tractament davant les societats responsables de cada tractament, presentant una sol·licitud acompanyada de còpia de document oficial d’identitat en l’adreça postal assenyalada en el primer apartat d’aquesta informació, departament RGPD, o enviant-la per mail a l’adreça mesclatrestaurnat@gmail.com.

Pot trobar més informació sobre com exercitar els seus drets consultant la pàgina web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades: www.aepd.es .Igualment, si no està conforme amb el tractament de les seves dades que realitzem pot vostè presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o, si resideix en un altre país de la Unió Europea, davant l’autoritat de control del seu país. Pot trobar més informació sobre aquest tema en la web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades: www.aepd.es

Mesures de seguretat

Mesclat restaurant es compromet al compliment de la seva obligació de confidencialitat en relació amb les seves dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-los, i adoptarà les mesures necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d’acord amb el que s’estableix per normativa aplicable.

Propietat intel·lectual/marques

La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui dur a terme amb la informació continguda en aquestes pàgines web i que es realitzi sense autorització expressa per part de l’empresa Mesclat Restaurant  i/o dels propietaris de les marques, és una infracció que castiga la legislació vigent. Els noms i logotips exposats en aquestes pàgines són marques comercials registrades, propietat de Mesclat Restaurant rebutja tota responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts exposats en aquestes pàgines i es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, establir limitacions o restringir el seu accés en qualsevol moment, de manera temporal o permanent.